Aristotel oxidat


Ma amuzam cu ceva vreme in urma de aglomeratia din saloanele de coafura din Brasov, se  certau pe programari Aristotel si Roman.

De atunci v-am spus ca e clar ca Roman o sa ii sufle admiratoarele lui Aristotel.

Si atunci ce s-a gandit el, Aristotel, cum sa faaaaac? ce sa faaaaaac? si a gasit! pe sest, in liniiiiisteeeee, s-a urcat in barca lui Tariceanu – mde! fost fotomodel, cu maaaaareee succes la alegatoare! si uite asa, frumusel, il lucreaza pe dragutul Roman pe la spate si ii pregateste o surpriza de proportii! Nici usturoi nu a mancat, nici gura nu ii miroase! Si si-a schimbat si nuanta parului! Lui Roman ii mai putea face ceva concurenta, dar Tariceanu e un lider incontestabil, nu are el treaba cu saloanele, decat in asteptarea vreunei doamne.

Macar daca admiratoare nu mai are, sa le dea Aristotel voturile cui vrea el, nu cui vrea Crin.

Nu prea stiu cum o sa ii explice lui Crin de ce se face doar ca il sustine pe Roman. Ma gandesc ca o sa inventeze vreun motiv de genul – nu ne ajungea oxidantul la amandoi!

Aristotel inca mai crede ca manevrele lui sunt subtile, dar ciripeste un oras intreg pe tema aliantei sale cu Tariceanu, impotriva candidatului impus de Antonescu.

Lasă un comentariu